page_top_img

nyheter

Maskiner og utstyr til melmøller er nøkkelen til melproduksjon.Daglig vedlikeholdsarbeid er svært viktig for å forbedre effektiviteten til utstyret og forlenge levetiden.Følgende er noen forholdsregler for daglig vedlikehold av melmøllemaskiner og utstyr:
Utfør regelmessig rengjøring av mekanisk utstyr, inkludert fjerning av støv, fett og annet rusk.Rengjøring med vaskemidler og passende verktøy sikrer jevn flyt av utstyr og reduserer sjansen for havari.
Kontroller regelmessig smøringen av mekanisk utstyr for å sikre tilstrekkelig smøremiddel for hver komponent.I henhold til bruksfrekvensen og arbeidsmiljøet til utstyret, bytt smøremiddel regelmessig for å unngå komponentslitasje eller feil på grunn av utilstrekkelig smøring.
Transmisjonsenheter er nøkkelkomponenter i mekanisk utstyr, inkludert transmisjonsremmer, kjeder, gir osv. Kontroller regelmessig tettheten og slitasjen til transmisjonsenheten, og foreta rettidige justeringer og utskiftninger for å sikre normal drift av utstyret.Kontroller og rengjør filtre og vifter regelmessig.
Melbehandling produserer store mengder støv og urenheter som kan påvirke utstyrets ytelse og levetid negativt.Kontroller og rengjør filtre og vifter regelmessig for å sikre jevn flyt og sugeeffekt av eksossystemet.
Kontroller og bytt ut valsen og båndet til valsemøllen.Valsemøllen er kjerneutstyret for melbehandling.Slitasjen på rullen og beltet vil direkte påvirke prosesseringseffekten og produksjonen.Kontroller regelmessig slitasjen på valsen og skift den ut etter behov for å sikre normal drift av valsemøllen.
Før daglige journaler og vedlikeholdslogger for utstyr.Registrering av bruk, vedlikeholdsregistreringer og feilreparasjonsstatus for utstyret kan bedre spore driftsstatus og vedlikeholdsarbeid til utstyret, og finne og løse problemer i tide.
Gjennom nøye daglig vedlikehold kan stabiliteten og påliteligheten til melmøllemaskiner og utstyr opprettholdes, produksjonseffektivitet og produktkvalitet kan forbedres, utstyrets levetid kan forlenges, feilraten kan reduseres, og en stabil garanti for melproduksjon kan gis.


Innleggstid: 12. oktober 2023