page_top_img

nyheter

A21-1

Kvaliteten og kvantiteten av mel påvirkes av hvetemelets utvinningshastighet.Hva er faktorene som påvirker melekstraksjonshastigheten til hvete?
1, Den nære kombinasjonen av rille og kli av hvete og endospermen bestemmer kompleksiteten til hvetemelmaling.Med tanke på denne egenskapen, er vitenskapelig maling nyttig for utvinning av mel.
2, Endosperminnholdet i hvete av høy kvalitet er høyt, noe som er nyttig for å produsere mel.
3, Rengjøring påvirker også utvinningshastigheten for hvetemel.
4, Lett demping er nyttig for å løsne hvete-endosperm og øker seigheten til hvetekli, som er nyttig for utvinning av mel.
5, vitenskapelig melflytskjemadesign er nyttig for å forbedre hvetemelekstraksjonshastigheten.
6, Høykvalitets og effektivt freseutstyr er nyttig for å forbedre hvetemelekstraksjonshastigheten.

Våre produkter og tjenester overholder "høy kvalitet, rettidige og konkurransedyktige priser", vi har nå etablert langsiktig samarbeid med nye og utdaterte kunder fra både utenlands og innenlands og får nye og utdaterte kunders overlegne kommentarer. Vi ser oppriktig ut frem til å skape overlegne samarbeidsforhold med kunder fra hjemmet og utenlands for å skape en levende overskuelig fremtid sammen.
Trendende produkter Kina melmølle, melfresemaskin, god kvalitet og rimelig pris har gitt oss stabile kunder og et høyt rykte.Ved å tilby kvalitetsløsninger, utmerket service, konkurransedyktige priser og rask levering, ser vi nå frem til enda større samarbeid med utenlandske kunder basert på gjensidige fordeler.Vi skal jobbe helhjertet for å forbedre våre løsninger og tjenester.Vi lover også å jobbe sammen med forretningspartnere for å løfte samarbeidet vårt til et høyere nivå og dele suksess sammen.Hjertelig velkommen til å besøke fabrikken vår oppriktig.


Innleggstid: 22. august 2022