page_top_img

nyheter

电控磨粉机-5

Rollen til melvalsemøllen er å knuse hveten til pulver og kli.Hvetefresing er en kompleks prosess, og valsene i de ulike prosessene fungerer i ulike roller.Kvernens funksjon skal være i samsvar med kravene til design, og arbeidsfordelingen er klar, noen for pulver og andre for kli.

I henhold til kravene til forskjellige prosesser er møllen delt inn i knusing, sliping og halefresing.I henhold til forskjellige prosesskrav kreves det forskjellige tekniske parametere og formdeler for møllen, slik at møllen kan oppfylle kravene til forskjellige freseprosesser.

 

Vår oppdrag bør være å betjene våre sluttbrukere og kjøpere med den beste toppkvaliteten og konkurransedyktige bærbare digitale produkter og løsninger for profesjonell Kina hvetemelkvern, hvis mulig, husk å sende dine krav med en detaljert liste inkludert stilen/varen og kvantiteten du krever.Vi sender deretter våre beste prisklasser til deg.
Profesjonell China Wheat Flour Mill, Flour Mill, Våre løsninger har nasjonale akkrediteringskrav for kvalifiserte varer av god kvalitet, og rimelig verdi ble ønsket velkommen av enkeltpersoner over hele verden.Varene våre vil fortsette å forbedre seg i bestillingen og ser frem til samarbeid med deg. Hvis noen av de enkelte varene er av interesse for deg, vennligst gi oss beskjed.Vi vil være fornøyd med å gi deg et tilbud ved mottak av de omfattende behovene.


Innleggstid: 29. august 2022